Skip to content
Dé parketoutlet van Flevoland
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer
Ruim 20 jaar ervaring
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer

Tapis vloeren

 

Wat is een tapis vloer? Een tapis vloer wil zeggen dat er strookjes echt hout verlijmd en vernageld worden op een spaanplaat ondervloer. Dit is echt de meest ambachtelijke en meest traditionele vorm van vloerleggen.

 

Mooie patronen en omlijsting

Allereerst wordt de totale ondervloer beplakt met spaanplaat. Deze spaanplaat ondervloer wordt vervolgens helemaal vlakgeschuurd om een zo egaal en vlak mogelijke ondergrond te creëren. Vervolgens worden op dit spaanplaat de strookjes echt hout verlijmd en vernageld. Daarna worden alle spijkergaatjes met de hand gestopt of dichtgespateld. Tenslotte wordt de hele vloer fijn geschuurd en wordt de afwerkingslaag aangebracht. Met deze vorm van vloerleggen kunt u dus mooie patronen aan laten brengen en kiezen voor een biesje tussen de planken en banden langs de zijkanten. Kortom: met deze vorm van vloerleggen heeft u als klant niet alleen invloed op de kleur van het materiaal maar heeft u ook invloed op het legpatroon.

 

Diverse afwerkingen

Ook met tapis vloeren heeft u de keuze uit heel veel houtsoorten en kunnen de breedte en lengte van de stroken naar uw eigen wens geleverd worden. Ook zijn er verschillende afwerkingen en bewerkingen mogelijk, zoals: gerookt, getrommeld, verouderd, whitewash, met of zonder velling enzovoort.

 

Neem contact op voor

  • het maken van een afspraak
  • het afhalen, bezorgen en plaatsen van bestellingen
  • vragen of advies

Bel 036 – 531 71 42 of

06 – 22 41 58 62

of mail naar: info@parketpakhuis.nl

 

tapis
×