Skip to content
Dé parketoutlet van Flevoland
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer
Ruim 20 jaar ervaring
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer

Laminaat vloeren

 

Heel vaak komt het voor dat mensen bij ons binnenkomen voor een echte houten vloer en weer weggaan met een bestelling voor een mooie laminaatvloer. Er zitten naast het prijsvoordeel namelijk veel voordelen aan laminaat.

 

Onderhoudsarm

Laminaat werkt bijna helemaal niet dus je krijgt geen kiertjes tussen de planken. Buiten het periodiek schoonvegen, dweilen (met een goed uitgewrongen doek) en stofzuigen heeft u haast geen onderhoud aan de vloer. Laat u door ons informeren over het beste onderhoudsmiddel en reinigingsmiddel. Te vaak komen we tegen dat mensen schoonmaakmiddelen of onderhoudsmiddelen gebruiken die op basis van siliconen zijn vervaardigd. Deze brengen een filmlaag aan over de vloer die in het begin heel mooi is maar waarin na verloop van tijd en gebruik allerlei vegen en strepen verschijnen die maar heel moeilijk te verwijderen zijn. Sterker nog: de fabrikanten van bijna alle merken laminaat laten de garantie vervallen als bij eventuele klachten blijkt dat er gebruik is gemaakt van deze middelen.

 

Krasarm

De vloeren zijn krasarm. De keuze qua kleur en print is zeer groot.Vroeger was het zo dat wanneer je geen geld had voor een echte houten vloer je “maar” een laminaatje kocht. Dit is natuurlijk al lang niet meer zo. De huidige goede laminaatvloeren zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden doordat de v-groef en de voelbare houtstructuur tot in het kleinste detail zijn afgewerkt.

 

Neem contact op voor

  • het maken van een afspraak
  • het afhalen, bezorgen en plaatsen van bestellingen
  • vragen of advies

Bel 036 – 531 71 42 of

06 – 22 41 58 62

of mail naar: info@parketpakhuis.nl

 

laminaat
×