Skip to content
Dé parketoutlet van Flevoland
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer
Ruim 20 jaar ervaring
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer

Dé specialist in laminaat voor Almere en omgeving.

 

Al ruim 20 jaar leveren wij laminaat in Almere en vele plaatsen rondom Almere. Wij informeren u graag over al onze laminaat mogelijkheden middels deze pagina.

 

Waarom laminaat?

Het komt steeds vaker voor dat mensen op zoek zijn naar een houten vloer maar toch weggaan met een laminaat vloer, waarom? Laminaat is voor de normale mens moeilijk te onderscheiden van echte houten vloeren. Dit komt door het uiterlijk en de kwaliteit van laminaat tegewoordig. Tel daarbij op de onderstaande voordelen en de keuze is snel gemaakt.

 

Voordelen van laminaat:

  • Gemakkelijk te leggen
  • Slijtvast
  • Weinig tot geen onderhoud nodig
  • Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • Lange levensduur
  • Groot assortiment waardoor ruime keuze

Kom een kijkje nemen in onze showroom. Alles in Almere gratis bezorgd!

 

 

 

Hoe wordt laminaat gemaakt?

De toplaag van liminaat is altijd van kunststof. De “hout” look daaronder is geprint op de fotolaag en de bovenkant is gelakt (slijtvast en waterafstotend). Door gebruik te maken van deze printmethode is mogelijk om zoveel verschillende soorten te fabriceren (zelfs met plavuizen look), de meest voorkomende prints zijn; eiken, kersen, beuken en grenen. De tweede laag is meestal MDF (samengeperst plaatmateriaal) en de derde laag (bij hoge kwaliteit laminaat), de onderkant, bestaat uit hetzelfde materiaal als de toplaag. Verder zie je ook bij steeds meer soorten de nabootsing van de houtnerven en de V-groef. Er zijn verschillende kwaliteiten laminaat, hangt ervan af voor welke kamer je het wilt gebruiken; voor een slaapkamer of zolder wordt vaak een goedkopere laminaat gebruikt dan de woonkamer of keuken (zijn veelbelopen ruimtes). Op de verpakkingen vindt u de pictogrammen die aangeven voor welk gebruik de kwaliteit goed is.

 

Welke merken verkopen wij in onze vestiging Almere?

Wij staan bekend om het leveren van A-keuze laminaat van o.a. de volgende merken: Quickstep, Balterio, Berry Floor, Meister Melango en Locfloor. Al onze prijzen zijn per m2 en inclusief BTW, plinten en Alu-foam ondervloer.

 

bus-bewerkt

Wij bezorgen gratis in Almere! Wilt of kunt u de vloer niet zelf leggen? Géén probleem, onze ervaren vloerleggers leggen de vloer bij u zoals ze die thuis ook zouden leggen!

 

Neem contact op voor

  • het maken van een afspraak
  • het afhalen, bezorgen en plaatsen van bestellingen
  • vragen of advies

Bel 036 – 531 71 42 of

06 – 22 41 58 62

of mail naar: info@parketpakhuis.nl

 

Direct een offerte aanvragen

Heeft u iets moois gezien op onze website of heeft u al een idee wat u wilt gaan leggen in uw woon-, slaap- of studeerkamer? Vul hieronder uw wens in en wij sturen u een scherpe offerte terug!
Wij bezorgen het laminaat gratis binnen Almere!

 

In geval van offerte-aanvraag, kies hier het soort vloer en vul daaronder het aantal m2 in.
reCAPTCHA is required.
×