Skip to content
Dé parketoutlet van Flevoland
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer
Ruim 20 jaar ervaring
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer

Kurk vloeren

 

Kurk vloeren hebben een aantal ideale eigenschappen die toch een hoop mensen doen twijfelen of ze nu voor hout of kurk moeten kiezen. 

 

Warm en geluidsarm

Op de eerste plaats zijn kurk vloeren, dankzij de natuurlijke celstructuur, in staat de omgevingstemperatuur op te nemen en die in tegenstelling tot echt hout veel langer vast te houden. Lekker warm aan de voeten dus. Op de tweede plaats heeft kurk een groot akoestisch voordeel ten op zichte van hout en laminaat. Met andere woorden: loop- en contactgeluiden worden door kurk zeer sterk afgezwakt.

 

Beschermd tegen stof en vuil

Door de afwerkingslaag die het kurk helemaal bedekt krijgen stof en vuil geen kans om de open structuur van het kurk binnen te dringen wat het schoonhouden van de vloer uiteraard erg vergemakkelijkt. De huidige kurk vloeren zijn voorzien van een clickverbinding waardoor het leggen nu ook een stuk makkelijker is geworden. De kurk vloeren zijn te verkrijgen met twee verschillende afwerkingslagen, namelijk: lak of vinyl. Hierbij dient opgemerkt te worden dat ons inziens de afwerkingslaag met vinyl een hogere slijtvastheid heeft dan de afwerkingslaag met lak.

Kortom: er zitten een hoop voordelen aan kurk.

 

 

Neem contact op voor

  • het maken van een afspraak
  • het afhalen, bezorgen en plaatsen van bestellingen
  • vragen of advies

Bel 036 – 531 71 42 of

06 – 22 41 58 62

of mail naar: info@parketpakhuis.nl

 

kurkvloer
×