Half-massieve vloer, verouderd gerookt wit en geoliedEnorm in opkomst zijn momenteel de half-massieve vloeren. Een half-massieve vloer wil zeggen een massieve toplaag van 4 tot 9mm verlijmd op multiplex. Na een moeilijke aanloopperiode heeft deze groep enorm aan populariteit gewonnen.

 

Alleen kwaliteitvloeren

De moeilijkheid zat hem in de verlijming van de toplaag aan het multiplex. Een aantal fabrikanten had dit proces in het begin onderschat waardoor er klachten ontstonden over het loslaten van de toplaag. Er zijn in onze ogen slechts een tweetal bedrijven in Nederland die de kunst van verlijming van half-massieve vloeren verstaan en wij zorgen er dan ook voor dat wij onze half-massieve vloeren alleen betrekken bij fabrikanten die hun vloeren door hen laten verlijmen.

 

Minimale werking met een oud karakter

Het kopen van een vloer blijft natuurlijk een flinke investering dus moet het ook echt goed zijn! De mensen die kiezen voor een half-massieve vloer zijn doorgaans de mensen die de minimale werking willen hebben van een lamelparket en het degelijke en onverwoestbare karakter van een massieve vloer.