Skip to content
Dé parketoutlet van Flevoland
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer
Ruim 20 jaar ervaring
Alle merken tegen scherpe prijzen
Inclusief plint en ondervloer

Bijmaterialen

 

Ondervloer

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor allerlei ondervloeren die passen bij de verschillende ondergronden. Ondervloeren geschikt voor betonnen ondervloer, houten ondervloer en 10 DB geluidreducerende ondervloeren voor appartementen.

Naast deze standaard ondervloeren voeren we ook de zware ondervloer van het merk Timbermate Excel. Deze heeft als eigenschappen dat hij het contactgeluid heel sterk minimaliseert en u het gevoel geeft dat de vloer vast aan de ondergrond zit.

 

Plinten

Naast de ondervloeren hebben we echt een heel uitgebreide collectie van plinten en andere randafwerking in allerlei houtsoorten en kleuren. Ook hebben we aluminium profielen in verschillende kleuren voor de afwerking bij trappen en inloopmatten of om overbruggingen te maken naar andere vloerbedekking.

 

Bescherming van uw vloer

Verder kunt u bij ons terecht voor echt alles wat maar met een vloer te maken heeft. Van viltdopjes voor onder de stoelen tot droogloopmatten voor bij de voordeur.

We merken gelukkig tegenwoordig dat onze klanten steeds vaker kiezen voor een goede kwaliteit deurmat oftewel inloopmat. Ons inziens draagt een goede inloopmat zeker bij aan de levensduur van uw vloer. De huidige droogloopmatten van Coral nemen niet alleen het vuil van uw schoenen op maar ook het vocht. Dit in tegenstelling tot de kokosmat welke wel het vuil afveegt maar waarbij u bij nat weer nog steeds die vervelende voetafdrukken ziet.

 

Reiniging- en onderhoudsproducten

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor allerhande onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen voor uw houten-, kurk- en laminaatvloer.

  • Op het gebied van laminaat voeren we reinigingsproducten van onder meer het merk Dumby en Quickstep.
  • Op het gebied van echt hout hebben we onder meer de reinigings- en onderhoudsproducten van de merken Osmo en Trip-trap.

 

Neem contact op voor

  • het maken van een afspraak
  • het afhalen, bezorgen en plaatsen van bestellingen
  • vragen of advies

Bel 036 – 531 71 42 of

06 – 22 41 58 62

of mail naar: info@parketpakhuis.nl

 

bijmaterialen
×